Ga naar hoofdinhoud

Maintenance en Worksafe onder één dak

Easyfairs Maintenance

De Easyfairs vakbeurzen Maintenance en Worksafe vinden dit jaar plaats onder één dak, en wel op 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Maintenance beleefde in 2018 zijn première in Nederland, terwijl Worksafe in 2020 voor het eerst zijn opwachting maakt.

De combinatie zorgt ervoor dat zowel het onderhoud als de veiligheid in de industrie centraal staan. Maintenance richt zich op industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid met als doel het optimaliseren van het productieproces. Worksafe gaat over veilig en gezond werken in de indusrie en toont oplossingen op het gebied van machineveiligheid, rampenpreventie en -bestrijding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Assets, Veiligheid en Human Factor

Het evenement voorziet ook in een conferentieprogramma met als thematiek ‘Assets, Veiligheid en Human Factor’. Assets moeten steeds slimmer en efficiënter worden (ook wanneer deze ‘verouderd’ zijn) en minder CO2 uitstoten. Een andere uitdaging is het elimineren van ongevallen als gevolg van menselijke fouten. Een aandachtspunt daarbij is hoe technologische ontwikkelingen kunnen worden geïmplementeerd in organisatiestructuur en leiderschapsstijl. De presentaties worden verzorgd door onder meer de NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.