Maintenance verplaatst naar april 2022 - Bulkgids Ga naar hoofdinhoud

Maintenance verplaatst naar april 2022

Evenementenhal Gorinchem

De vakbeurzen Maintenance en Worksafe zijn wederom verplaatst, en wel naar april 2022.

Beide evenementen stonden oorspronkelijk gepland in april 2020 maar werden wegens de eerste coronagolf verplaatst naar 1, 2 en 3 december 2020. De vorige maand afgekondigde corona-maatregelen heeft beursorganisator Easyfairs echter doen besluiten Maintenance en Worksafe te verplaatsen naar 12, 13 en 14 april 2022.

Gedeeltelijke lockdown

Event manager Michiel Schröder: “De gedeeltelijke lockdown geeft te veel zorgen over de opkomst tijdens de beursdagen en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers. De overheid adviseert zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen. Het besluit om het evenement te verplaatsen was daarom onontkoombaar.”
Dit jaar zou de tweede editie van de vakbeurs Maintenance gelijktijdig met vakbeurs Worksafe plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem.

Succesvolle edities

Worksafe heeft al succesvolle edities beleefd in Dortmund, Antwerpen en Namen. “De combinatie met Maintenance in Gorinchem zou resulteren in een sterk en compleet platform voor de industrie”, aldus Schröder. “Eén evenement om productieprocessen efficiënter en veiliger te maken; een beursvloer vol specialisten in instrumentatie, asset management & field services, software, rampenpreventie en -bestrijding, industriële onderhoudstechnologieën, persoonlijke beschermingsmiddelen en explosieveiligheid. De extra tijd die we nu krijgen, geeft ons de ruimte om deze events verder te ontwikkelen. We danken alle partijen die ons zo gesteund hebben in de afgelopen periode. Hun betrokkenheid en loyaliteit doet ons goed. We kijken met veel enthousiasme uit naar de editie in 2022 om samen met hen het maximale eruit te halen”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.