Ga naar hoofdinhoud

Oerlemans neemt Stempher over

Arjen van de Werve (directeur Stempher) en Joan Hanegraaf (dga Oerlemans)

Oerlemans Packaging Group heeft Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher in Rijssen overgenomen. Hiermee wordt Stempher één van de zeven bedrijven van de Oerlemans-groep. Stempher produceert op twee productielocaties in Rijssen papieren zakken en polyethyleen zakken (buis en folie).

“Deze acquisitie breidt ons productportfolio verder uit waardoor we onze klanten nog breder kunnen bedienen”, aldus Joan Hanegaaf, DGA van Oerlemans Packaging Group. Arjen van de Werve, directeur Stempher: “Behalve papieren zakken hebben we ook op het gebied van innovatie veel te bieden. Met de nieuwe eigenaar en zes zusterbedrijven creëren we een unieke positie die ons alle vertrouwen in de toekomst geeft.”

Verpakkingen

Stempher telt circa 120 medewerkers en levert wereldwijd verpakkingsoplossingen voor onder meer melk- en weipoeders, voedingsmiddelen, diervoeders, petfood, potgrond, turf, meststoffen, chemicaliën, bouwmaterialen, zand en grind. Denk hierbij aan papieren openmond/kruisbodem- en ventielzakken, en mono- en co-extrusie vlakfolie- en buisfolie-zakken.

Samenwerken

Stempher gaat ook samenwerken met het Oerlemans Technology Centre en het Oerlemans Repro Centre waardoor ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, productinnovatie en reprografie kunnen worden versneld. Met de overname groeit Oerlemans Packaging Group tot een concern van bijna 750 medewerkers.

Zie ook Oerlemans-folie krijgt ecolabel

Bedrijfsgegevens Oerlemans Plastics BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.