Ga naar hoofdinhoud

Packaging Pavilion focust op duurzaam

VHM bigbag station

Op de Easyfairs-vakbeurzen Solids en Pumps & Valves in Ahoy Rotterdam is er een Bulk Packaging Pavilion; een podium met de focus op de duurzaamheid van bulkverpakkingen.

Zo toont Schoeller Allibert haar retourneerbare transportverpakking Combo Excelsior. Deze inklapbare, kunststof IBC (tweede plaats Gouden Noot 2018) meet 1200 x 1000 mm, kan 1000 liter bevatten en heeft een laadvermogen van 1500 kg. De container is met een RFID te traceren. De modulaire opbouw stelt de gebruiker in staat om bij onverhoopte schade delen van de container te vervangen. Tasco Label Print Solutions is aanwezig met wateroplosbare en eenvoudig te verwijderen etiketten die het hergebruik van verpakkingen aanmoedigen. Ook de inkjetsystemen (zoals de AstroJet L1) van het bedrijf zijn milieuvriendelijk, met name door het lage energieverbruik.

Bigbag vulstations

VHM Machinery toont op het Bulk Packaging Pavilion bigbag los- en vulstations. Deze installaties worden voor specifieke toepassingen van de klant op maat gemaakt. De bigbag-systemen dragen bij aan een verhoging van de veiligheid, efficiency en arbeidsomstandigheden bij de verwerking van stortgoederen.

Bedrijfsgegevens Schoeller Allibert

Bedrijfsgegevens VHM Machinery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.