Ga naar hoofdinhoud

Powtech 2020 geannuleerd

Powtech 2019

Powtech in Neurenberg, die stond gepland van 30 september t/m 1 oktober 2020, is geannuleerd. De volgende editie van de vakbeurs vindt plaats in april 2022.

Het besluit om Powtech af te blazen is genomen vanwege de onzekerheid over de ontwikkeling van de corona-pandemie. Veel exposanten en andere spelers stonden aarzelend tegenover deelname wegens de effecten van het coronavirus op zowel de economische situatie van hun markt als de mogelijkheden om te reizen. De volgende editie van Powtech vindt plaats van 26 t/m 28 april 2022, in combinatie met het Partec Congres over deeltjestechnologie.

Voorbereiding Powtech 2022

“De laatste weken hebben veel exposanten, partners en bezoekers hetzelfde ervaren als wij”, aldus beursmanager Beate Fischer. “Onze hart zei ‘ja’, maar ons verstand moest over de 2020-editie een ‘nee’ uitspreken. We zijn dankbaar voor de constructieve en creatieve bijdragen van alle betrokken partijen in de laatste paar maanden. We gaan deze energie en ideeën inzetten bij de voorbereiding van Powtech 2022.”

Webinars

De volgende ronde van de Powtech Virtual Talks, een serie webinars over stortgoedtechnologie in samenwerking met APV, gaat op 3 september 2020 gewoon door. Powtech India in Mumbai staat gepland op 11 en 12 februari 2021 en IPB China (International Powder & Bulk Solids Processing Conference & Exhibition) in Shanghai op 28 t/m 30 juli 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.