Ga naar hoofdinhoud

Siebtechnik Tema één bedrijf

Schuifcentrifuges van Siebtechnik Tema

Siebtechnik en Tema opereren voortaan samen onder de naam Siebtechnik Tema. Hoewel beide bedrijven al tientallen jaren nauw met elkaar verbonden zijn, was dat voor de buitenwereld niet altijd even duidelijk.

Het leveringsprogramma van Siebtechnik Tema bestaat hoofdzakelijk uit drie productgroepen: industriële centrifuges, monstername & -verwerkingsapparatuur, en zeefmachines. De centrifuges worden gebruikt voor het ontwateren van producten. Dat gaat van kunstmest via voedingsmiddelen tot aan zouten.

Monstername en -verwerking

In de productgroep Monstername en -verwerking ontwikkelde Siebtechnik Tema een speciale methode om voor een scheepslading kolen die aan wal komt een representatief monster te maken. Er wordt bemonsterd op verschillende punten in de partij en met een breker wordt van dat materiaal een behandelbare fractie gemaakt. Siebtechnik Tema levert kaak-, wals- en kegelbrekers maar ook laboratoriumapparatuur zoals analysezeven.

Zeefmachines

De derde productcategorie – zeefmachines – kan men in bijna elke haven aantreffen, maar ook in bijvoorbeeld meelfabrieken en andere bedrijven die voedingsmiddelen produceren. Siebtechnik Tema beschikt over full size testmachines, een mobiele installatie en een eigen laboratorium, zodat kanten hun product kunnen testen en de meest optimale oplossing vinden.

Bedrijfsvermelding Siebtechnik Tema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.