Ga naar hoofdinhoud

Cursussen in stortgoedtechnologie

Wolfson cursisten

Het Wolfson Center for Bulk Solids Handling Technology, internationaal erkend voor haar expertise in stortgoedtechnologie, belegt in 2020 opnieuw diverse cursussen.

Op de kalender van 2020 staan cursussen over bijvoorbeeld bulk handling in het algemeen, pneumatisch transport, draaisluizen, silo-opslag, feeder-ontwerp, explosieveiligheid en haven op- en overslag. Daarnaast geven experts van het Wolfson Center ook specialistische seminars over bijv. caking, segregatie, elektrostatische oplading, stofbestrijding en numeriek modelleren.

Cursisten krijgen diepgaand inzicht in de principes van het gedrag, de handling en de opslag van poeders, granulaten en andere bulkgoederen. Zo wordt ingegaan op de bepaling van stortgoed-eigenschappen, de interactie tussen stortgoederen en machines, de selectie van apparatuur en ontwerpmethoden voor betrouwbare procesinstallaties. Het Wolfson Center bevindt zich op de Medway Campus van de University of Greenwich en maakt deel uit van de School of Engineering.

Selectie en inschrijving

Introductie Wolfson Centre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.