Ga naar hoofdinhoud

Triott Group consolideert

Triott Group realiseert complete fabrieken

De Triott Group presenteert zich met de lancering van de website www.triottgroup.com officieel als een geconsolideerde bedrijvengroep. De Triott Group omvat acht elkaar complementerende bedrijven die systemen en procesinstallaties ontwerpen en fabriceren voor de mengvoeder-, voedingsmiddelen- en biomassa-industrie.

De consolidatie richt zich op een nog nauwere onderlinge samenwerking bij de realisatie van multidisciplinaire projecten, waaronder de turn key levering van complete fabrieken.

Synergie

“We zien een trend in de industrie naar geïntegreerde oplossingen, en daarbij kunnen we dankzij de synergie binnen onze bedrijvengroep een belangrijke rol spelen”, aldus Triott directeur Ernst-Jan Ottevanger. “In de toekomst gaan we die samenwerking nog verder versterken.”
Directeur René Ottevanger: “Daarbij zien we steeds meer mogelijkheden om wereldwijd te opereren, bijvoorbeeld in de graanverwerking. We leveren niet alleen productietechnologie, maar we helpen klanten ook om over te schakelen naar duurzame processen.”
Directeur Erik Ottevanger stelt dat het bedrijf over vier generaties heeft geleerd zich aan te passen aan een veranderende omgeving: “Deze consolidatie is daar een nieuw voorbeeld van. Wij zijn gebouwd op Nederlandse technologie en langdurig vakmanschap, met oog voor een bestendige toekomst.”

Acht bedrijven

De Triott Group bestaat uit de volgende acht bedrijven:
– Ottevanger Milling Engineers (procesontwerp)
– Inteqnion (automatisering)
– PTN (Pelleting Technology Netherlands)
– PCE (Pelleting Consumables Europe)
– Almex (extrusietechnologie)
– Wynveen (maal- en mengtechnologie)
– IVS Dosing Technology
– TSC (Top Silo Constructions)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.