Ga naar hoofdinhoud

Typhoon Roertechniek wint Hartong Trofee

Typhoon wint Hartong Trofee 2018

Typhoon Roertechniek BV heeft op Industrial Processing de Hartong Trofee gewonnen voor de meest aansprekende stand van de vakbeurs.

De Hartong Trofee is een initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging. Sales & marketing manager Petra Theunis en directeur-eigenaar Peter Ordelmans van Typhoon Roertechniek namen de sculptuur aan uit handen van verenigingsvoorzitter Tom Pruymboom. De jury onder leiding van Jan Neggers (industrieel vormgever) roemde de stand vanwege de rustige en ruime uitstraling, het kleurgebruik en de duidelijke uitleg, inzichtelijkheid en tastbaarheid van de producten. De jury was ook onder indruk van de stands van de andere twee genomineerden, AZO en Dinnissen.

Juryleden

In de jury zaten behalve Jan Neggers ook Cynthia Meijer (CM Communication Support) en marketeer Elmar Hilkmann van Verder Liquids, het bedrijf dat de wisseltrofee in 2016 won. De trofee is genoemd naar wijlen ir F.L. Hartong, grondlegger van de toenmalige Machevo-vakbeurs en destijds voorzitter van de vereniging. De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door wijlen kunstenaar Nico van Lierop.

Machevo-voorzitter Tom Pruymboom (l) met Petra Theunis en Peter Ordelmans van Typhoon Roertechniek, winnaars van de Hartong Trofee
De met de Hartong Trofee bekroonde stand van Typhoon Roertechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.