Ga naar hoofdinhoud

Van Beek schenkt ROVC schroeftransporteurs

Van Beek schroeftransporteurs voor ROVC

Van Beek, leverancier van maatwerk schroeftransporteurs, heeft technisch opleider ROVC in Ede twee schroeftransporteurs geschonken. De installaties worden ingezet in een practicum voor trainingsdoeleinden.

Na een grote brand in mei 2018 staat ROVC in Ede voor de uitdaging om de practica weer op te bouwen. De schenking van Van Beek draagt hieraan bij. Eric de Jong, manager operations bij Van Beek: “Veel van onze medewerkers volgen er cursussen of hebben dit in het verleden gedaan. Toen ons ter ore kwam dat er bij de wederopbouw behoefte is aan praktijkinstallaties uit het bedrijfsleven, hebben wij besloten ons steentje bij te dragen. Een mooie bijkomstigheid is dat we in het practicum ook zichtbaarheid krijgen bij onze doelgroep. Bovenal vinden we de ontwikkeling van technici belangrijk.”
Roel Greutink, manager business development bij ROVC: “We zijn dankbaar dat Van Beek helpt om het practicum weer in te richten. Deze industriële installaties brengen cursisten in aanraking met wat zij in de praktijk tegenkomen. Zo kunnen we technici inspireren tot het vinden en toepassen van vernieuwende en pragmatische oplossingen.”

Meer over Van Beek BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.