Ga naar hoofdinhoud

Vertrouwen in Empack Utrecht

Empack Utrecht 2018

Beursorganisator Easyfairs heeft alle protocollen gereed voor een veilige deelname aan Empack Utrecht 2020. De vakbeurs voor de verpakkingsindustrie stond eerst gepland in maart maar is wegens het coronavirus verplaatst naar 15, 16 en 17 september 2020.

“De verplaatsing van Empack Utrecht van maart naar september is succesvol verlopen, mede dankzij het het begrip, het geduld en de loyaliteit van onze exposanten en partners”, aldus Irma de Hoon namens Easyfairs. “Er is ons ook alles aan gelegen om dit najaar een succesvolle editie neer te zetten.”

Veilige deelname

Om een veilige deelname te waarborgen, worden voor bezoekers nader te bepalen tijdslots geïntroduceerd om de aantallen over de beursdagen te verspreiden. “Deze tijdslots zullen dusdanig ruim zijn, dat wij in staat zijn hetzelfde aantal bezoekers te verwelkomen als eerdere edities”, legt De Hoorn uit. “Bovendien zijn er ruim opgezette in- en uitgangen, die separaat van elkaar worden ingericht. Waar nodig zijn gangpaden verbreed naar minimaal drie meter. Uiteraard hanteren wij op alle plekken op de beursvloer de 1,5 meter-afstand. Verder worden extra hygiënemaatregelen getroffen. Op diverse plekken komen desinfectiestations. We volgen nauwlettend de overheidsmaatregelen op.”

Smart badge

Op de Easyfairs vakbeurzen wordt gebruik gemaakt van de Smart Bagde-technologie die ook al voor de virusuitbraak werd toegepast. Met een smart badge kan een bezoeker contactloos informatie op de stands van exposanten scannen. Dit biedt een digitaal alternatief voor het schudden van handen of het uitdelen van visitekaartjes. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij heeft gescand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.