Ga naar hoofdinhoud

Viering ALV met Machevo Connect

Machevo Connect 2018 in Evoluon Eindhoven

De ALV van Machevo & Bulk Vereniging op 4 december 2018, traditiegetrouw gecombineerd met Machevo Connect, staat in het teken van het 60-jarig bestaan van de vereniging.

Jort Kelder dagvoorzitter Machevo Connect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Machevo & Bulk Vereniging viert het 60-jarig jubileum tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdagmiddag 4 december 2018 in het Evoluon te Eindhoven. Zoals gebruikelijk wordt de ALV gecombineerd met het netwerkevenement Machevo Connect. Uit vorige edities wordt meegenomen wat goed is bevallen en bovendien zal sprake zijn van een verfrissende vernieuwing. Ook vinden prikkelende voordrachten plaats.

Help, een inkoper!

Hoe kiest een inkoper zijn leverancier? Die vraag is toevertrouwd aan praktijktrainer Fred Westerveld van de vereniging voor inkoop- en supply management NEVI. Inzage hierin biedt bedrijven voordelen in het contact met hun klant, maar kan ook (onbewuste) zaken verhelderen die spelen bij hun eigen inkoopproces.

Jort Kelder

Van de verschillende dagvoorzitters die de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd, is Jort Kelder bijzonder in de smaak gevallen. In 2015 wist hij de spanning erin te houden met humor, snedige opmerkingen en originele hersenspinsels. Hij is uitgenodigd deze taak wederom op zich te nemen.

Jan Terlouw

Een andere trekker is schrijver (Oorlogswinter), politicus (D66) en wetenschapper (kernfusie) Jan Terlouw. Hij ziet spreken als een kunstvorm, en daarbij past hem geen PowerPoint-presentatie. Terlouws thema’s zijn onder meer klimaat, energiebeleid, economie en moraal. Zaken die ook de procesindustrie raken.

Mathijs Bouman

Journalist en econoom Mathijs Bouman houdt met zijn vlotte babbel en een vleugje humor de aandacht tot de laatste minuut vast. Tijdens het netwerkevenement werpt hij een blik op de brexit en handelsoorlog. Hij maakt de economische ontwikkelingen inzichtelijk en plaatst daarbij noten die stof tot nadenken geven.

Jan Terlouw

Mathijs Bouman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.