Ga naar hoofdinhoud

VST persoonlijk betrokken bij projecten

Lawer microcomponenten doseersysteem

Verbaten Stortgoedtechniek BV (VST) is specialist in het ontwerp en de levering van procesinstallaties voor de verwerking van poeders en granulaten. Als speler in nichemarkten ziet directeur René Verbaten een toenemende waardering voor een persoonlijke begeleiding en korte lijnen bij de realisatie van projecten.

Als familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring is Verbaten Stortgoedtechniek BV (VST) bij uitstek in staat om, in nauw en direct overleg met opdrachtgevers, voor zeer uiteenlopende situaties de meest optimale project-oplossingen voor te stellen. “Veel uitdagingen bij de handling van poeders en granulaten vragen om een gedegen inventarisatie van de situatie ter plaatse”, zegt directeur René Verbaten. “Daarbij is het belangrijk om samen met de klant realistische uitgangspunten te kiezen. Pas dan is het mogelijk om een geschikte richting voor een oplossing te vinden. Omdat het meestal maatwerk betreft, met moeilijk voorspelbaar poedergedrag in processen en installaties, is het een voordeel om snel te kunnen schakelen. Bovendien is het bij een project in de buurt eenvoudiger om een snelle service te verlenen. Zeker als ook de tegenwoordige verkeersproblematiek in ogenschouw wordt genomen.” Dat betekent in praktisch opzicht dat VST de voorkeur heeft om projectmatige opdrachten in de eigen regio uit te voeren. Liefst binnen een rijafstand van circa 1 uur.

Midden- en kleinbedrijf

De opdrachtgevers van VST bevinden zich vooral in het midden- en kleinbedrijf. Die hebben het voordeel dat ze sneller kunnen schakelen dan grote ondernemingen. “In het MKB bestaat bovendien nog de mentaliteit om er samen uit te komen en in een sfeer van wederzijds vertrouwen de best mogelijke oplossingen te realiseren. Dat werkt efficiënt en kostenbesparend”, aldus René Verbaten.

Partners

VST kan voor het ontwerp en de realisatie van processen zo nodig terugvallen op haar agenturen, waaronder die van Derichs (pneumatisch transport), Transitube (mechanisch transport), Matcon (containerhandling en -mengsystemen), Aarcotec (gravimetrisch feeders), Lawer (weeg- en doseersystemen voor microcomponenten) en Aarcotec (gravimetrische feeders).

Bedrijfsgegevens Verbaten Stortgoed Techniek (VST)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.