Ga naar hoofdinhoud

Muller Beltex app: digitaal inspecteren en rapporteren

Inspectie met behulp van een tablet met maintenance-app

Muller Beltex heeft een app ontwikkeld voor de inspectie van- en de rapportage over diverse assets. De online presentatie van de opgenomen gegevens stelt gebruikers in staat om adequaat en overzichtelijk een beeld te krijgen van de staat en betrouwbaarheid van een installatie.

De nieuwe app van Muller Beltex komt tegemoet aan een trend om de bevindingen van inspecties steeds minder op papier vast te leggen en meer digitaal beschikbaar te stellen. De app implementeert de voorheen papieren rapporten in een online platform. Muller Beltex bedient hiermee OEM-bedrijven en eindgebruikers van haar horizontale en verticale transportsystemen, zoals elevatoren, kettingtransporteurs en transportbanden. Zij ontvangen via de app alle relevante informatie met betrekking tot de actuele status, betrouwbaarheid en competenties van een installatie.

Maatwerk

De app is volledig naar behoefte in te richten. Zo zijn er templates die inzicht geven in de staat van slijtage-gevoelige componenten. Ook is het mogelijk een beoordeling te doen van constructiedelen, aan de hand van beelden van de buitenzijde van de installatie. De app levert daarnaast de mogelijkheid om informatie te voorzien waarmee kan worden beoordeeld of in een bestaande lay-out een capaciteitsverhoging te realiseren is.

Bedrijfsvermelding Muller Beltex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.