Ga naar hoofdinhoud

VEGA: maatwerk in stortgoed niveau-meting

V.l.n.r. VEGAPULS 11, VEGAPULS 69, VEGAWAVE 61, VEGAVIB 61, VEGACAP 62 en VEGAPOINT 31

VEGA, specialist in druk- en niveaumeting, biedt voor elke uitdaging op het gebied van niveaumeting een passende sensor, afgestemd op de toepassing en de aard van het te meten stortgoed. Deze instrumenten staan borg voor optimale zekerheid en maximale beschikbaarheid van procesinstallaties.

Geen twee soorten stortgoed zijn aan elkaar gelijk. De geometrieën van silo’s en hoppers lopen sterk uiteen, evenals de condities waaronder stortgoed wordt opgeslagen. Dit betekent dat elke niveau-meting maatwerk is. VEGA biedt daarom een reeks van sensoren aan waarmee voor specifieke toepassingen steeds een optimale oplossing beschikbaar is; bijvoorbeeld een radarniveaumeter, trilschakelaar of capacitieve schakelaar.

Zestig jaar ervaring

Met zestig jaar ervaring kan VEGA de sensor adviseren die voor een bepaalde applicatie het meest is geëigend. Rekening houdend met de stoffigheid of kleverigheid van een product, maar ook met bijvoorbeeld de aanwezigheid van een roerwerk in een vat of de vereiste hygiëne in een proces. Dankzij moderne elektronica en slimme sensor-ontwerpen, die het resultaat zijn van tientallen jaren ervaring en ontwikkeling, voldoen de instrumenten aan de zwaarste industriële eisen.

Lees hieronder het complete artikel

Meer over VEGA

Bedrijfsgegevens VEGA BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.