Ga naar hoofdinhoud

SupportPoints platform voor plc-kennis

Het nieuwe platform SupportPoints ondersteunt bedrijven met de oplossing van storingen in relatief oude of minder gangbare PLC’s, zodat machines en procesinstallaties weer snel in bedrijf kunnen worden genomen.

Het platform SupportPoints is een initiatief van Peter Goeijenbier. Hij ontwikkelde een platform waarop maar liefst 3400 PLC-specialisten zijn aangesloten. Deze mensen hebben kennis van alle mogelijke besturingsplatformen, inclusief de exoten.
“We staan in voor de kwaliteit van de experts”, aldus Goeijenbier. “Ze worden pas na een beoordeling op het platform toegelaten. Na iedere opdracht volgt een evaluatie om de kwaliteit van de geboden oplossing te meten. Met de juiste hulp kunnen bestaande machines en installatie nog jarenlang betrouwbaar draaien.”

Interdisciplinair team

SupportPoints.com is 24/7 beschikbaar. Men kan er terecht voor alle bekende merken PLC’s, waaronder Siemens, ABB, Allen-Bradley en Schneider Electrics. Gebruikers kunnen hun vraag aan een interdisciplinair team van experts voorleggen of direct contact leggen met een bepaalde expert. Daarbij is het mogelijk foto’s en video’s te delen, via een chatbox te communiceren of zelfs een expert direct toegang tot een pc te geven.

MySupportSuite

Bedrijven kunnen ook een eigen kennisplatform opzetten met MySupportSuite: “Je bouwt dan een eigen community met toegelaten partners en kunt gebruik maken van augmented reality-technologie. Gebruikers kiezen zelf voor een vaste prijs of een uurtarief. Er zijn geen abonnementskosten; men betaalt alleen voor daadwerkelijke ondersteuning.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.