Ga naar hoofdinhoud

Tele Radio heupzenders voor afstandsbediening

Tele Radio Heupzender

Tele Radio Benelux introduceert op MATEXPO in Kortrijk (8 t/m 12 september 2021) drie robuust gebouwde 2,4 GHz heupzenders met PLd veiligheidsniveau, voor de afstandsbediening van machines.

De handzame, draadloze systemen worden ingezet waar risico’s op letsel bij werkzaamheden moeten worden beperkt, zoals bij het heffen, hijsen, kantelen, sturen, laden of verplaatsen van lasten of werktuigen. De nieuwe heupzenders komen beschikbaar in drie varianten; een standaard zender (24 cm breed) en twee maatwerk zenders van resp. 24 en 33 cm breed.

Standaard en maatwerk

De standaard zender heeft 2 joysticks en 2 schakelaars en is bij uitstek geschikt voor heffen en hijsen. Bij de maatwerk zenders kunnen gebruikers zelf de knoppen, de frontplaat en programmering kiezen. Alle drie de zenders beschikken over een display en hebben een IP67 beschermingsgraad. Dankzij de heupzenders kan een operator voor zijn werk de beste zichtlocatie kiezen. De afstandsbediening waarschuwt als hij te ver of te dicht bij het object staat.

Industrieel gebruik

Alle systemen van Tele Radio zijn ontwikkeld voor het zwaarste industriële gebruik, hebben minimaal een IP65 beschermingsgraad en beschikken over een uiterst stabiel signaal. Tele Radio levert universele, draadloze afstandsbesturingen en maatwerkoplossingen voor industriële aandrijvingen en besturingen.

Tele Radio remote control voor machines

Zie in BULK 4, 2021 ook het artikel Breston kiest voor Tele Radio draadloze bedieningen

Meer over Tele Radio Benelux

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.