Ga naar hoofdinhoud

Delaere integrator proces- en verpakkingsmachines

Globaal overzicht van de menglijn

Delaere Engineering bvba uit Deerlijk (B) ontwerpt en bouwt niet alleen afvullijnen voor bigbags en octabins, maar realiseert ook complete transport- en proceslijnen. Een voorbeeld daarvan vormt de menglijn bij een producent van voedingsingrediënten.

Dankzij de vele projecten die Delaere Engineering door de jaren heen heeft uitgevoerd, heeft deze in 1851 opgerichte onderneming een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van het transport, de verwerking en de verpakking van stortgoederen. Deze expertise stelt Delaere in staat om ook complexe opdrachten aan te nemen en hiervoor als system integrator complete oplossingen aan te bieden; van ontwerp en bouw tot montage en oplevering.

Menglijn

Een voorbeeld van zo’n turn-key project is de realisatie van een volledige menglijn voor een producent van voedingsingrediënten. Hierbij is ervoor gezorgd dat alle bouwstenen goed op elkaar zijn afgestemd, zowel ontwerptechnisch als inzake de besturing. Uiteraard is ook voldaan aan de eisen wat betreft levertermijn, installatietijd, voedselveiligheid, reinigbaarheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Meer over dit project

Zie ook: Delaere verkoopt weegbrug-activiteiten

Bedrijfsvermelding Delaere bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.