Ga naar hoofdinhoud

Snel en efficiënt mengen in chemisch proces

Pegasus R&D menger van Dinnissen

Vakblad BULK heeft een digitaal magazine samengesteld over mengen. Naast artikelen vindt u diverse bijdragen van fabrikanten die hun oplossing presenteren.

De nieuwste ontwikkeling in mengtechnologie bij Dinnissen Process Technology komt voort uit een specifiek klantverzoek. De producent zocht een compacte menger voor het testen bij een bepaald chemisch proces. Dinnissen ontwierp en produceerde voor dit doel een speciale Pegasus R&D Menger. Met de kleine menger kan de gebruiker snel en efficiënt experimenteren; en dat met verschillende productsamenstellingen en complexe verwerkingstechnieken.

TKP: Chemie

Om nieuwe manieren te ontdekken om duurzame energiebronnen te creëren, benaderde een bedrijf in de chemische sector Dinnissen. Ze vroegen om een oplossing waarmee ze hun ideeën over hernieuwbare energie kunnen testen. Hun specifieke chemische proces vereist dat een batch gedurende 24 uur continu wordt gemengd. Dat met precies 1 gram additieven en voortdurende controle van temperatuur en vochtigheid. De R&D-menger voor chemische tests die de fabrikant vervolgens ontwierp, heeft wereldwijde impact op de productie van hernieuwbare energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.