Ga naar hoofdinhoud

Bezoekersregistratie Heat & Power geopend📹

Heat & Power

De bezoekersregistratie voor de vakbeurs Heat & Power van 11 t/m 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch is geopend. Heat & Power is onderdeel van de Nationale Energie Week 2022 en vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurzen Energie, Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB, eveneens in de Brabanthallen.

Op Industrial Heat & Power delen koplopers in de industriële energievoorziening hun visie, terwijl professionals in proces- en energieoptimalisatie kennis en tools vinden om de prestaties van hun systemen te verbeteren. De eerste editie vond plaats in 2018. Wendy van de Geijn, beursmanager: “Met een inmiddels vrijwel uitverkochte beursvloer en een divers inhoudelijk programma rekenen we opnieuw op een zeer succesvolle editie.”

Programma

Op het programma van de Nationale Energie Week staan onder andere:

  • Tientallen sessies op twee podia
  • Paviljoen Dutch Hydrogen Days
  • Paviljoen Energy Storage Day
  • Dag van de Technische Isolatie
  • Dag van de Energieadviseur
  • Waterstof Innovatie Award

Nationale Energie Week

De Nationale Energie Week is een cluster van vier vakbeurzen in het kader van de energietransitie, georganiseerd door 54events. De evenementen zijn samen goed voor bijna 400 stands en een inhoudelijk programma van zo’n 200 workshops, seminars en congressen. Met één toegangskaart zijn alle vier de vakbeurzen te bezoeken. De toegang is gratis voor professionals die vóór dinsdag 11 oktober zijn geregistreerd.

Promotie Industrial Heat & Power

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.