Ga naar hoofdinhoud

MEWA textielsharing poetsdoeken

MEWA poetsdoeken

MEWA Textiel-Service BV presenteert met haar systeem voor textielsharing van poetsdoeken een milieuvriendelijke oplossing.

Andere voordelen van het MEWA-systeem zijn een exacte budgettering en uiteraard de beschikbaarheid van sterk absorberende poetsdoeken voor de snelle en grondige reiniging van machines, gereedschappen en vloeren. MEWA haalt de gebruikte poetsdoeken op de afgesproken tijdstippen op, wast ze, zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole en levert daarna weer schone doeken. Het aantal en de soort poetsdoeken kunnen altijd worden aangepast aan de behoeften van de klant.

Miljard poetsdoeken

Ieder jaar wast MEWA meer dan een miljard poetsdoeken voor 188.000 klanten. Olie en vetten worden uit de doeken gefilterd en hergebruikt voor de verwarming van de was- en droogstraten. Dat is goed voor 80 procent van het energieverbruik en bespaart jaarlijks 7 miljoen liter stookolie. Door een voortdurend verbeterende techniek kan MEWA het waterverbruik ook steeds verder terugdringen.

Bij het MEWA-systeem hoort ook een hermetisch afsluitbare SaCon container waarin de gebruikte poetsdoeken veilig kunnen worden bewaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.