Ga naar hoofdinhoud

Promati Proload stopt mors bij stortpunt

De Promati Proload bandoverstort voorkomt mors

ICL Fertilizers heeft voor het oplossen van een mors bij een stortpunt een beroep gedaan op Promati. Met de installatie van de Promati Proload is een stof- en morsvrije oplossing gerealiseerd.

Promati onderscheidt zich als leverancier van componenten voor transportbanden met een zeer compleet en uitgebreid productgamma. Het aanbod varieert van bandschrapers en draagrollen tot stuurrollen en trommels, van bandafdichtingen en impact-bars tot bandoverkappingen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Totaaloplossing

Deze componenten en systemen vinden hun weg naar machinebouwers en constructeurs, system integrators en eindgebruikers. Vaak gaat het daarbij om de levering van een totaaloplossing. Een voorbeeld hiervan is een Proload-project bij ICL Fertilizers om een overstortpunt tussen twee transportbanden mors- en stofvrij te maken.

Mors- en stofvrij

ICL Fertilizers bevindt zich in de haven van Amsterdam en kampte met een morsende transportlijn voor fosfaatkorrels, die overlast veroorzaakte. De korrels koekten vast aan de installatie, waardoor overmatige slijtage optrad. Ook raakte de werkvloer sterk vervuild, waardoor deze frequent geveegd en gereinigd moest worden. De Proload maakte het stortpunt mors- en stofvrij.

Lees het hele artikel

Zie ook: Promati versterkt Nederlandse vestiging

Bedrijfsvermelding Promati Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.