Bezoekersrecord Solids Dortmund

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
 
12 juni 2017 06:52 uur | 349 keer bekeken
Bezoekersrecord Solids Dortmund

De achtste editie van Solids Dortmund  heeft alle eerdere bezoekersrecords verbroken. De vakbeurs voor stortgoedtechnologie werd bezocht door 6.731 belangstellenden. Dit is ten opzichte van de vorige editie een stijging van 3%.

De vakbeurs Solids/Schüttgut Dortmund op woensdag 10 en donderdag 11 mei 2017 heeft alle voorgaande records gebroken. Het evenement, dat wederom was gecombineerd met Recycling-Technik, vond plaats in de Westfalenhallen in Dortmund. De duo-beurzen trokken in totaal 6.731 belangstellenden. Dat is 170 bezoekers méér (3%) dan voorgaande editie (november 2015), waarop 6.561 mensen afkwamen. Het totale aantal exposanten lag vorige maand met circa 500 aanmerkelijk hoger dan vorige editie (450).

Concept
Organisator Easyfairs schrijft de grote belangstelling onder meer toe aan het concept van een tweedaags, ongecompliceerd platform waar vraag en aanbod elkaar onder één dak ontmoeten. “Bedrijven vinden dit format ideaal voor de presentatie van producten, de uitwisseling van technische kennis, het maken van nieuwe contacten en het aanhalen van banden met hun relaties”, aldus event director Daniel Eisele.

Succesfactor
Een andere succesfactor was volgens de organisatie het lezingen-programma. Op drie platforms hebben vertegenwoordigers vanuit de industrie en academische wereld tientallen presentaties van een hoog kaliber verzorgd. Ook de ‘guided tours’ werden gewaardeerd. Hierbij was het mogelijk om via innovatie-routes over de beursvloer kennis te maken met de laatste ontwikkelingen in specifieke interessegebieden.

Waardering
92% van de bezoekers heeft Solids Dortmund als ‘goed’ of ‘zeer goed’ beoordeeld. Van de exposanten beschouwt 94% de vakbeurs als een verkoop-platform waarop men niet mag ontbreken. De eerstvolgende editie - Solids Dortmund 2018 - staat gepland voor 7 en 8 november 2018.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 

BULK Menu

x

Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven