Explosieveilige weegterminals Bizerba

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
 
08 augustus 2018 07:09 uur | 206 keer bekeken
Explosieveilige weegterminals Bizerba

Bizerba introduceert de iS25-Ex en iS30-Ex weegterminals voor gevaarlijke omgevingen. Daarnaast is de hardware van de bestaande iS50-Ex vernieuwd.

De terminals zijn uitgerust met een gegoten voeding.

iS25-Ex
De iS25-Ex biedt in Ex-zone 1/21 volledige functionaliteit. Geïntegreerde applicaties maken weeg-, tel- en inspectieprocessen mogelijk. Tarragewichten kunnen eenvoudig worden ingevoerd met behulp van het numerieke toetsenbord en weeggegevens kunnen via interfaces worden doorgestuurd naar systemen op hoger niveau. Daarnaast biedt de iS25-Ex een Wi-Fi-service-interface en vier in- en uitgangen. Optioneel kunnen Profibus DP IS of TTY-interfaces of een analoge uitgang worden opgenomen.

iS30-Ex
De iS30-Ex kan op muren, tafels, bedieningspanelen of VESA 100-bevestigingen worden gemonteerd. Het instrument beschikt over een grafisch display met LED-achtergrondverlichting. Intuïtieve bediening wordt verzekerd door grote toetsen met een mechanisch drukpunt en akoestische terugkoppeling. Het alfanumerieke toetsenbord kan worden gebruikt voor gegevensinvoer- en selectietaken, zelfs met handschoenen. Bovendien kunnen procesgegevens worden ingevoerd via vier individueel programmeerbare functietoetsen en vier extra applicatiesleutels.

iS50-Ex
De iS50-Ex is vrij programmeerbaar. Met zijn verscheidenheid aan interfaces en software-oplossingen is een brede selectie van applicaties beschikbaar waaronder tolerantie-inspecties en statistische toepassingen. Net als de iS30-Ex beschikt de iS50-Ex over een alfanumeriek toetsenbord. Verder beschikt de terminal over een qwerty-toetsenbord met een numeriek toetsenblok en speciale toetsen voor de belangrijkste weegfuncties.

Bedrijfsgegevens Bizerba Nederland BV

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 

BULK Menu

x

Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven