Food Pilot breidt uit met demohal

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
 
11 september 2018 07:02 uur | 282 keer bekeken
Food Pilot breidt uit met demohal

Op 6 november 2018 wordt de nieuwe demohal van de Food Pilot in Melle officieel geopend.

De hal biedt een uitbreiding van de mogelijkheden voor de ontwikkeling van innovatieve procestechnologieën in de agrifood. Zo komen in de demohal drie nieuwe emulgeertoestellen en een cryogene vriestunnel. Dit brengt het totale aantal toestellen voor demonstratie en pilot testing op meer dan vijftig. Tijdens het inhuldigingsprogramma vinden diverse voordrachten plaats, onder meer van:

  • Inge Arents (Flanders’ Food); De speerpuntcluster agrifood als motor voor innovatie.
  • Prof. Christophe Matthys (KU Leuven); Is productreformulatie voldoende of mag het iets meer zijn?
  • Francois De Hemptinne (Agoria); Uitdagingen voor de technologische sector.

Deelname is mogelijk na registratie.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 

Meest bekeken afgelopen week

BULK Menu

x

Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven