Première DSIV Innovation Summit

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
 
08 februari 2018 07:06 uur | 367 keer bekeken
Première DSIV Innovation Summit

Deutscher Schüttgut-Industrie Verband (DSIV), de Duitse pendant van de Machevo & Bulk Vereniging, organiseert op 12 april 2018 in Essen voor het eerst een congres met een tentoonstelling voor de stortgoed verwerkende industrie: de DSIV Innovation Summit.

De première vindt plaats in ‘Haus der Technik’ in Essen. De deelnemers zijn toeleveranciers van producten en diensten aan de stortgoed verwerkende industrie. Met name lidbedrijven van DSIV zullen zich presenteren. Het expositie-programma richt zich op innovaties voor het transport en de verwerking van poeders en granulaten. De inzichten in deze technologieën worden gedeeld en de praktische ervaringen met de diverse producten en diensten besproken. Hiertoe is voorzien in een programma met diverse presentaties en ruimte voor dialoog.

Doelgroep
De DSIV Innovation Summit is bedoeld voor professionals uit de stortgoed verwerkende industrie, zoals technische directies, plant managers, projectleiders en procesontwikkelaars. Aangezien het evenement plaats vindt in Essen (nabij Duisburg), niet ver van de Nederlandse grens, verwacht de organisatie ook veel belangstellenden uit Nederland en België.

Netwerkbijeenkomst
De deelnemers en bezoekers kunnen elkaar op de vooravond van de DSIV Innovation Summit ontmoeten tijdens een informele netwerkbijeenkomst. Hierbij is er alle ruimte om in een gezellige omgeving nieuwe contacten te leggen, technische zaken te bespreken, ideeën uit te wisselen of bestaande relaties te verstevigen.

Kosten
De kosten voor de DSIV Innovation Summit, inclusief de netwerkbijeenkomst de avond ervoor, bedragen 390 euro (excl. BTW). DSIV-leden betalen 350 euro (excl. BTW). De tweede deelnemer van een bedrijf betaalt slechts 50%, de derde deelnemer 25% en de vierde deelnemer is gratis.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 

BULK Menu

x

Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven