Projecten Jansen & Heuning

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
 
08 februari 2018 07:13 uur | 450 keer bekeken
Projecten Jansen & Heuning

Jansen & Heuning heeft recentelijk diverse projecten afgerond in uiteenlopende sectoren en regio's. Zo is in Nederland een graandroger en in Saoedi-Arabië een voerinstallatie gerealiseerd. 

Jansen & Heuning heeft bij akkerbouwbedrijf Mellema in Nieuw Scheemda een reeds in 2015 gerealiseerde schuur voor graanopslag (2000 ton) met een stalen stortput nu bovendien voorzien van een drooginstallatie. Voordat de tarwe wordt gedroogd, komt het terecht in een buffersilo (200 ton). Vanuit de buffersilo voert een elevator de tarwe in de graandroger, die een capaciteit heeft van 7 ton/uur bij 5% indroging. In de nok van de graanschuur is een bandtransporteur met afwerpwagen geïnstalleerd. Het droogproces werkt volledig automatisch.
Een ander project van Jansen & Heuning betreft de levering van een automatische voerinstallatie aan een melkveebedrijf in Saoedi-Arabië. Het hart van de installatie wordt gevormd door twee mengers met elk een aandrijving van 110 kW. De dertien verschillende voedingsstoffen en mineralen worden gewogen in de mengers gedoseerd. Elke menger verwerkt 10 m3 (4,5 ton) voer per zes minuten.

Bedrijfsgegevens Jansen & Heuning Bulk Handling Systems

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 

BULK Menu

x

Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven