Solids-excursie Bosto rijstfabriek

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
 
30 augustus 2018 10:01 uur | 605 keer bekeken
Solids-excursie Bosto rijstfabriek

In het kader van de vakbeurs Solids Antwerpen organiseert Easyfairs op woensdagochtend 17 oktober een excursie naar de ‘Bosto'-fabriek van de Belgische rijstfabrikant Boost Nutrition CV. Op het programma staan daarbij een ontbijt en een lunch, en 's namiddags een bustrip naar de Solids-beursvloer.

Boost Nutrition CV, opgericht in 1920, behoort tot de Spaanse rijstgroep Herba Foods met hoofdvestiging in Sevilla. Herba Foods is de rijstdivisie van Ebro Foods - een Spaanse, beursgenoteerde, holding. In de Bosto-fabriek in Merksem wordt meer dan 70.000 ton rijst per jaar geproduceerd, bestemd voor de Belgische en Europese markt. Buiten België heeft Herba Foods productievestigingen in o.a. Nederland, Spanje, Italië, het Verenigde Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en Portugal. Met een aanwezigheid in 27 landen is Ebro Foods wereldleider in de rijstsector en nummer twee als pastaproducent.
De kosten van deze excursie bedragen 95 euro (excl. BTW, incl. parking, ontbijt en lunch (geef hiertoe uw interesse aan bij uw registratie voor Solids Antwerpen). Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 

Meest bekeken afgelopen week

BULK Menu

x

Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven