Ga naar hoofdinhoud

Open Dag Poeth Solids Processing

Marc Peerlings van Poeth (l) en Henk-Jan Zweers van TBMA

Poeth Solids Processing uit Tegelen vierde haar 100-jarig bestaan met een feestelijke open dag voor relaties en collega’s uit de sector. Poeth greep het jubileum ook aan om haar gloednieuwe productiehal officieel te openen.

Veel bekende gezichten uit de stortgoed verwerkende industrie en de machinebouwsector volgden 10 september 2021 de route door de nieuwe productiehal en de afdeling engineering van Poeth Solids Processing in Tegelen. De stemming tijdens de Open Dag was positief. Vrijwel alle bedrijven zien goed gevulde orderportefeuilles.

Genoeg te doen

In de tot feestzaal omgebouwde productiehal van Poeth zijn veel ontmoetingen geregistreerd. Zo was Henk-Jan Zweers (TBMA) in gesprek met Marc Peerlings (Poeth). “Wij zijn zowel toeleverancier als afnemer van Poeth”, zegt Zweers. “We merken dat het bedrijf snel groeit. We ontvangen veel opdrachten van Poeth en dat zegt veel. Er is momenteel genoeg te doen in de solids-markt.”

Nederlands fabricaat

Ook aanwezig was het team Global Technology & Investments van De Heus Animal Nutrition, dat zich bezig houdt met nieuwe projecten en investeringen in de 90 mengvoederfabrieken van De Heus wereldwijd. “We doen diverse projecten met Poeth, veelal in Nederland. We zijn onder de indruk van hun aspiratiefilters; kwalitatief hoogstaande en goed afgewerkte producten. Mooi dat het een Nederlands fabricaat is. Er is een positieve sfeer in het bedrijf. Met de nieuwe hal is alles meer ‘lean’ geworden. We nemen regelmatig aspiratiefilters af, maar zien vanmiddag ook andere interessante producten, zoals de bigbag losstations, Z-conveyors, fly-conveyors en de trechter met vier uitlopers.”

Bekijk de foto’s in Bulk 6, 2021

Meer over Poeth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.