Ga naar hoofdinhoud

16 april Open Dag Dinnissen

Menger in de productiefaciliteit van Dinnissen

Op zondag 16 april viert Dinnissen Process Technology zijn 75-jarig jubileum met een Open Dag. Tussen 11:00 en 16:00 uur kan iedereen vrij inlopen voor een kijkje achter de schermen bij deze wereldspeler in procestechnologie. De open dag vindt plaats in de hightech productiefaciliteit van Dinnissen op Horsterweg 66 in Sevenum.

De machinebouwer maakte in 1948 zijn eerste machine. Vandaag -75 jaar later- gebruiken miljarden mensen en dieren elke dag producten die met Dinnissen-machines zijn gemaakt. De in Sevenum gemaakte installaties en productielijnen vinden hun weg over de gehele wereld naar de meest vooraanstaande bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, feed, petfood en visvoerindustrie. De machines worden gefabriceerd voor de efficiënte en betrouwbare vervaardiging van hoogwaardige producten.

Hightech productiefaciliteit

Tijdens de open dag op de hightech productiefaciliteit kunnen bezoekers zelf zien wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van volautomatische productielijnen. Want bij Dinnissen gebeurt de complete productie -van engineering en productie, tot testen en automatisering- in eigen huis.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.