Ga naar hoofdinhoud

Airtechnic en Bulktechnic zijn verhuisd

Het nieuwe pand van Airtechnic en Bulktechnic

Airtechnic (industrial air technology) en Bulktechnic (solids processing & handling) zijn onlangs verhuisd naar een ruimer pand, en wel aan de Scherpenbeemd 3 in Beek en Donk.

Airtechnic Solutions en Bulktechnic maken deel uit van één organisatie, die optreedt als kennispartner voor stofafzuiging, de filtratie van proceslucht, luchttechnische scheidingstechnieken en de verwerking van poeders en granulaten. De verhuizing is ingegeven door de groei van het bedrijf en als gevolg daarvan de uitbreiding van het personeelsbestand.

Directieteam

Begin dit jaar is Gert Jan van der Aa als directeur-eigenaar tot het bedrijf toegetreden. Hij heeft als allround technisch specialist zijn sporen verdiend in de stortgoedbranche in zuidoost Brabant. Zo leverde hij bedrijven in de food, feed en recycling jarenlang adviezen en technische ondersteuning; een rol die hij zal blijven vervullen. Samen met de mede directeur-eigenaren Winfried Goes en Rob Smulders verenigt het directieteam de competenties om elke fase van een project te kunnen afdekken. Rob Smulders met een focus op commerciële activiteiten, Winfried Goes met de leiding over project- en productengineering en Gert Jan van der Aa met de verantwoordelijkheid voor projectuitvoering, service en onderhoud. Voorts is Kyona Strijbos-Schakenraad aangetrokken als office manager.

Projecten

Bedrijven kunnen bij Airtechnic en Bulktechnic terecht voor het ontwerp en de realisatie van complete, industriële projecten, maar ook de voor de selectie en levering van machines en installaties, betrouwbare onderhoudsdiensten en/of procesoptimalisaties. De expertise van de organisatie reikt van pneumatische transportsystemen tot mechanische unit operations, zoals malen en zeven. Ook is de onderneming actief met scheidingstechnieken in de recyclingsector. De kleinschaligheid, flexibiliteit en korte lijnen staan borg voor optimale oplossingen. Daarbij kan bovendien zeer efficiënt worden gewerkt; alle disciplines zijn onder één dak samengebracht, inclusief testruimte, revisie- en productieafdeling, magazijn en kantoren.

Meer over de projecten en de testruimte van Airtechnic en Bulktechnic

Meer over Airtechnic Solutions BV

Meer over Bulktechnic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.