Ga naar hoofdinhoud

Anuga FoodTec internationaal evenement

Anuga FoodTec 2021

De Anuga FoodTec, die van dinsdag 27 tot met vrijdag 30 maart 2012 in KölnMesse plaats vindt, heeft een sterk internationaal karakter.

Zo’n 42% van de bezoekers komt van buiten Duitsland naar deze technologiebeurs, gericht op de totale voedingsmiddelenindustrie. De vorige editie van de beurs, in 2009, trok circa 34.000 bezoekers. De beurs wordt gehouden in acht hallen en heeft een omvang van in totaal 117.000 vierkante meter. De Anuga FoodTec is alle drie de dagen geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Award
Tijdens de beurs wordt de International FoodTec Award 2112 uitgereikt. De prijs wordt één keer in de drie jaar toegekend aan een bedrijf dat zich onderscheiden heeft op het gebied van innovatie in de industriële fabrieks- of procestechnologie. De jury kent één of meer gouden medailles toe aan de ontwikkelaars van nieuwe functies of belangrijke verbeteringen van een nieuw concept. Ook zijn er zilveren medailles voor bedrijven die een bestaand product hebben doorontwikkeld, waardoor een functie of proces sterk is verbeterd.

Carrièredag
Op de laatste dag van de beurs is het ook Careers Day. Studenten met een voor de voedingsmiddelentechnologie relevante studie, van 140 universiteiten uit negen Europese landen waaronder Nederland, worden in contact gebracht met potentiële werkgevers. De deelnemende bedrijven kunnen zich bovendien in de Speakers Corner in twintig minuten presenteren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.