Ga naar hoofdinhoud

Atlas Copco 100 jaar op Nederlandse markt

Op 16 januari 2013 heeft FME-voorzitster Ineke Dezentjé-Hamming Bluemink samen met Bob van Wijnen, directeur Atlas Copco Nederland, officieel de aftrap gegeven van ‘100 jaar Atlas Copco op de Nederlandse markt’.

Dit gebeurde tijdens een radio nieuwsuitzending in Zwijndrecht, met als thema ‘innovatie’. In 2013 zullen in totaal nog vier regiobijeenkomsten worden gehouden met steeds een nieuwsuitzending en workshops over een actueel thema. De volgende nieuwsuitzending staat gepland voor 26 maart. Deze gaat over ‘Energiebesparing’ en wordt opgenomen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Op 22 mei vindt een uitzending plaats vanuit Cultuurfabriek Dru in Ulft. Het onderwerp daar is ‘Duurzaam Ondernemen’. Op 26 september is er een open dag in het hoofdkantoor van Atlas Copco Nederland in Zwijndrecht. Dan staat de journaaluitzending in het teken van ‘Monitoring en Control’. Op 14 november 2013 tenslotte wordt de reeks nieuwsuitzendingen beëindigd bij Radio Royaal in Eindhoven met een middag over CO2-reductie.

Atlas Copco is een industriële groep met een wereldwijde toppositie in compressoren, expanders en luchtbehandelingsystemen, bouw- en mijnbouwapparatuur, persluchtgereedschappen en assemblagesystemen. Met innovatieve producten en diensten levert Atlas Copco oplossingen voor duurzame productiviteit. Het hoofdkantoor van het in 1837 opgerichte bedrijf bevindt zich in Stockholm, Zweden, en beschikt over een wereldwijd netwerk verspreid over meer dan 170 landen. In 2011 had Atlas Copco ongeveer 37.500 werknemers in dienst.

Bedrijfsgegevens Atlas Copco Compressors Nederland
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.