Ga naar hoofdinhoud

Automatische vatenkantelaar

Dinnissen Process Technology presenteert een vatenkantelaar voor het automatisch, restloos legen van vaten of octabins met gevaarlijke stoffen.

De vatenkantelaar is ook geschikt voor de verwerking van vaten met een binnenzak. Het maakt niet uit of het gaat om poeders, brokken of kleverige pasta’s. De vaten kunnen handmatig of automatisch via een rollenbaan in de kantelaar worden geplaatst. Nadat de behuizing is gesloten, worden de vaten aangekoppeld via een dubbel afdichtingssysteem. Pas als de vaten hermetisch zijn aangesloten worden ze geopend en 180 graden gekanteld. Het legen gebeurt met behulp van trillen, air pulse en afzuigen. Een binnenzak wordt tijdens het legen met een klemsysteem op zijn plaats gehouden. De vatenkantelaar kan worden voorzien van een weegsysteem om de leging van het vat te controleren.
Dinnissen presenteert de zakkenleger tijdens de easyFairs Solids in Ahoy in Rotterdam op 2 en 3 oktober op stand F 1005 en tijdens de K-Messe in Düsseldorf van 16 t/m 23 oktober op in hal 10 op stand B71.

Zie ook Restloze leging van zakken

Bedrijfsgegevens Dinnissen Process Technology
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.