Ga naar hoofdinhoud

Bert Roetert voorzitter stichting Food Valley

Bert Roetert, voorzitter van het Centraal Bureau Levensmiddelen, is benoemd tot bestuursvoorzitter van de stichting Food Valley en het internationale innovatiecluster Food Valley.

De voormalig topman bij Schuitema/C1000 en FrieslandCampina staat bekend om zijn gedreven hands-on mentaliteit. Stichting Food Valley stimuleert bedrijvigheid en innovatie in de Nederlandse agrifood-sector vanuit het hart van het Food Valley cluster; Wageningen. In deze plaats en haar omgeving is veel kennis aanwezig op het gebied van agrifood en life sciences, onder meer bij Wageningen UR en NIZO food research in Ede. Ruim 110 grote en kleinere bedrijven verspreid over heel Nederland hebben zich gecommitteerd aan de stichting Food Valley.
“Mijn ambitie is dit netwerk verder uit te bouwen en een nieuw ketengericht beleid voor de stichting Food Valley te ontwikkelen en uit te voeren, waarmee de praktische waarde van deze organisatie voor de agrifood markt en de gehele levensmiddelenbranche zal worden onderstreept”, aldus Bert Roetert.
Met het aantreden van Bert Roetert neemt de stichting Food Valley afscheid van Theo Meijer, die de afgelopen acht jaar Food Valley op de kaart heeft gezet. Directeur van stichting Food Valley is Roger van Hoesel.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.