Ga naar hoofdinhoud

Bia BV met Komatsu-machines op TKD 2012

Bia BV presenteert van 7-9 juni 2012 op stand 27 van de TKD 2012 in Wezep recent geïntroduceerde Komatsu-machines, waaronder een hybride rupsgraafmachine, een 26 tons rupsgraafmachine en een knikdumper.

De hybride rupsgraafmachine HB215LC-1 is een duurzame machine met een laag brandstofverbruik. Uit tests bij Komatsu en bij gebruikers blijkt dat het brandstofverbruik 25% tot 40% lager ligt, afhankelijk van de toepassing.

De Komatsu PC240LC-10 rupsgraafmachine kenmerkt zich door een verbeterde efficiëntie en productiviteit, een lager brandstofverbruik en een beter comfort voor de machinist. De nieuwe ‘Dash 10’ serie bestaat uit uit vier machines van 26 tot 49 ton. Op de TKD wordt de Komatsu PC240LC-10 getoond. Deze machine heeft een vermogen van 177 pk (132 kW), voldoet aan de EU Stage IIIB emissie-eisen, heeft 5% meer vermogen en verbruikt tot 10% minder brandstof.

De nieuwe ‘Dash 3’ knikdumpers HM300-3 en HM400-3 zijn zeer productieve machines met lage kosten per productie-eenheid en voldoen aan de Stage IIIB emissie-eisen. De hoge prestaties komen onder andere tot stand dankzij een uniek en volledig nieuw ontworpen traction control systeem, Automatic Retarder Control (ARC) systeem, een nieuwe Komatsu-motor, verbeterde cabine en een verhoogde duurzaamheid.

Hans van Driel BV is op de TKD 2012 (stand 26) aanwezig met de Atlas- en Terex-wielladers voor onder meer grondverzet en overslag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.