Ga naar hoofdinhoud

Bia Group neemt Bia BV over

Bia Group SA heeft Bia BV in Zutphen overgenomen. Hierdoor komt het volledige eigendom van Bia BV in handen van Bia Group SA en heeft Bia Group SA het officiële importeurschap van Komatsu voor de gehele Benelux verkregen.

Bia Group SA is ook importeur voor Komatsu in 15 Afrikaanse landen. Bia Group SA telt inmiddels meer dan 800 medewerkers en heeft een jaaromzet van circa 300 miljoen euro. Bia BV telt 50 medewerkers met uiteenlopende specialisaties op het gebied van Komatsu.
Bia BV presenteerde recentelijk de nieuwe PC210LC-10 rupsgraafmachine met een maximum gewicht van 23.480 kg. Deze machine biedt onder andere een lager brandstofverbruik, een groter hefvermogen en meer comfort voor de machinist. Een verbeterde efficiëntie en gemakkelijk bereikbare onderhoudspunten dragen verder bij aan een maximale productie en reduceren de operationele kosten.
Patrick Schothuis en Diederik van Hattem zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Bia BV. Schothuis is verantwoordelijk voor after sales en operationele aangelegenheden. Van Hattem is als sales manager verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingactiviteiten van Bia BV.

Zie ook Bia BV met Komatsu-machines op TKD 2012
 

Bedrijfsgegevens Bia BV
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.