Ga naar hoofdinhoud

Biologisch afbreekbare handschoenen

Showa Best heeft met innovatieve technieken, volledig biologisch afbreekbare disposable veiligheidshandschoen ontwikkeld. De veelzijdige nitril handschoenen dragen comfortabel, bieden optimale bescherming en hebben goede grip. Een handschoen voor bedrijven die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben hebben staan.

Met de ‘Eco Best Technology’ (EBT) heeft Showa Best een belangrijke doorbraak bereikt. De technologie versnelt de biologische afbraak van nitril in een natuurlijke omgeving. EBT is samengesteld uit organische materialen die enzymen afscheiden die bij aanraking van de grond het nitril afbreken. Niet alleen de handschoen is 100% biologisch afbreekbaar, ook over de verpakking is nagedacht; zowel de kartonnen dispensers als de overdozen zijn volledig recyclebaar.

De drager hoeft zich geen zorgen te maken over allergieën, de GreeN-Dex is namelijk vrij van natuurlatex. De handschoen is geproduceerd volgens het gepatenteerde Best ‘Low Modulus Formule’ wat resulteert in een goed draagcomfort en sterk materiaal, dat na oprekking weer in de oorspronkelijke vorm terugkomt. De handschoenen bieden bescherming tegen een reeks van chemische stoffen en hebben een geruwd oppervlak voor een goede grip. Showa wordt vertegenwoordigd door Prestop.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.