Ga naar hoofdinhoud

Bruggenthijs directeur ERIKS Nederland

De heer Jan Bruggenthijs (55) is per 1 januari 2013 benoemd tot algemeen directeur ERIKS Nederland. Hij volgt hiermee de heer Rein Groot (49) op.

Bruggenthijs is bovendien in de nieuw samengestelde Europese Region Board van de ERIKS-groep benoemd als eindverantwoordelijke voor België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Bruggenthijs is meer dan 20 jaar werkzaam geweest bij GTI Holding (huidige Cofely), laatstelijk als lid van de Raad van Bestuur en CEO Divisie Specialist Services.
Rein Groot is per 1 januari 2013 benoemd tot clustermanager van ERIKS Scandinavië. In de nieuw samengestelde Product Board (voor de verschillende kernactiviteiten van de ERIKS-groep wereldwijd) is hij eindverantwoordelijke voor Afdichtingen, Rubber en Kunststoffen. Groot is ruim 13 jaar actief binnen de ERIKS-organisatie in verschillende functies waarvan de laatste 7 jaar als algemeen directeur ERIKS Nederland.

ERIKS is een toonaangevende internationale industriële dienstverlener die een hoogwaardig en breed assortiment van werktuigbouwkundige componenten en daarop aansluitende technische en logistieke diensten aanbiedt. Het huidige assortiment is verdeeld in vijf kernactiviteiten: stromingstechniek, afdichtingtechniek, aandrijftechniek, industriële kunststoffen en gereedschappen en onderhouds-producten. ERIKS bestaat uit meer dan zestig maatschappijen met vestigingen in 27 landen.

Bedrijfsgegevens ERIKS Nederland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.