Ga naar hoofdinhoud

Bulkcompressoren voor Transportbedrijf

Gé Simons Internationaal Transport heeft opnieuw gekozen voor de Drum XK18-5 bulkcompressoren van Gardner Denver. Er zijn nu inmiddels ruim twintig van dit type installaties succesvol operationeel bij deze Hilvarenbeekse logistieke dienstverlener. Doorslaggevend bij Gé Simons’ keuze was de combinatie van lage operationele kosten van deze bulkcompressoren alsook de opbouw- en aftersales service van Gardner Denver door geheel Europa.

De lage operationele kosten van de Drum XK18 komen bij Gé Simons sterk tot uitdrukking dankzij het lagere energie/brandstofverbruik van de direct aangedreven XK18, een besparing die kan oplopen van 2 tot 3 liter per lossing. Naast een besparing in de kosten draagt dit ook bij aan de ‘Responsible Care’ principes van zowel Gé Simons als Gardner Denver. Volgens directeur Frank Simons zijn ook de hoge capaciteit/lossnelheid, het lage eigen gewicht en het geringe onderhoud door het ontbreken van v-snaren natuurlijk belangrijke pluspunten die het transportbedrijf dagelijks voordelen bieden.

Familiebedrijf Gé Simons Internationaal Transport heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd logistiek dienstverlener met specialisaties in het bulktransport, gastransport en warehousing.

Bedrijfsgegevens Gardner Denver Nederland BV
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.