Ga naar hoofdinhoud

Captains of Processing Dinner 2023

Dinerzaal Next Level van Evenementenhal Gorinchem, Easyfairs

Op 14 juni 2023 vindt wederom het Captains of Processing Dinner plaats, een initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging, exclusief voor de directies en het management van de lidbedrijven.

Het diner in het nieuwe, sfeervolle restaurant van de Evenementenhal in Gorinchem is georganiseerd in samenwerking met Easyfairs en Vakblad BULK. Tijdens de bijeenkomst worden de uitkomsten gepresenteerd van een enquête onder de Machevo-leden over trends in de procesindustrie. Uiteraard komen daarbij het energieverbruik, de verduurzaming en het personeels- en grondstoffentekort aan bod. Andere thema’s zijn inflatie, geopolitieke uitdagingen en de impact van technologische innovatie. Ook wordt inzage gegeven in de enquête-uitkomsten voor wat betreft de ontwikkeling van de lidbedrijven zelf als het gaat om omzet, personeelsbestand en ketenintegratie.

Opiniepanel

Op basis van de vorige editie verwacht de organisatie een levendige discussie tussen de deelnemers (Machevo-leden) en het Captains of Processing- opiniepanel met vertegenwoordigers van onder meer de academische wereld en voedingsindustrie. Deelname staat open voor leden van de Machevo & Bulk Vereniging, maar aanmelding is verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.