Ga naar hoofdinhoud

Captains of Processing Dinner

Captains of Processing Dinner 2019

Op donderdagavond 12 mei 2022 vindt in de Evenementenhal Gorinchem het exclusieve Captains of Processing Dinner plaats, waar kopstukken uit de procesindustrie met machinebouwers in gesprek gaan over trends in de markt.

Het exclusieve evenement is georganiseerd door Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Easyfairs en BULK. Directies van bij de Machevo aangesloten bedrijven worden op persoonlijke titel uitgenodigd om in discussie te gaan met het ‘Captains of Processing’ opinie-panel over actuele ontwikkelingen en trends in de procesindustrie en de impact daarvan op machinebouwers. Na een succesvol debuut in 2019 staat het netwerk-evenement vanwege de Covid-pandemie nu pas weer opnieuw op de agenda.

Opinie-panel

De tweede editie van het spraakmakende diner vindt plaats op een nieuwe, prestigieuze locatie en wel in Congreszaal 2 ‘Next Level‘ van de Evenementenhal in Gorinchem. Tussen de gangen door wisselt een breed samengesteld opinie-panel uit de branche met elkaar van gedachten en vinden er discussies plaats over actuele onderwerpen, trends en kansrijke innovaties die de Captains of Processing anno 2022 bezighouden.

Aanmelding Captains of Processing Dinner

EasyFairs Evenementenhal Gorinchem. entree
Entree Evenementenhal Easyfairs in Gorinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.