Ga naar hoofdinhoud

Centraal Beheer Achmea partner Industriële Week

Centraal Beheer Achmea is partner van de Industriële Week, een evenement van VNU Exhibitions dat van 2 t.e.m. 5 oktober  2012 plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Dit werd op de persbijeenkomst van 13 juni bekend gemaakt.

Verzekeraar Centraal Beheer Achmea wil zich middels het partnership  proflieren in de industriële markt, en ziet daarvoor in de Industriële Week een uitgelezen gelegenheid. De Industriële week is een evenement dat drie vakbeurzen in zich verenigt: Industrial Processing (voor de procesindustrie), Industrial Automation & Drives (voor aandrijftechniek) en Macropak (voor de verpakkingsindustrie).
Dat de industrie aan een opmaat bezig is voor een investeringsgolf bleek onder andere uit het verhaal van Ron De Keersmaeker, algemeen directeur Tetra Pak: “Door het verdwijnen van de melkquota in 2015 kan de procesindustrie zich opmaken voor een nieuwe boost aan werk.”

Exosanten
Marc Klumper, projectmanager Industrial Processing en Macropak, maakte bekend dat het doel om op 300 exposanten op Macropak te komen, haalbaar is. Ook de vakbeurs Industrial Processing is op de goede weg met 184 exposanten, met het doel om er uiteindelijk 200 te hebben op de beurs. Op dit moment hebben 261 bedrijven zich ingeschreven.
Martijn Beckers, projectmanager Industrial Automation @ Drives gaf aan dat er speciale aandacht zal zijn voor de thema’s Maintenance, Safety en Energy saving. De drie beurzen staan vier maanden voor de aanvang al vol in de steigers, met nieuwe paviljoenen en themastraten.

Best of…
Aansluitend op de persbijeenkomst werden journalisten in staat gesteld om kennis te maken met exposanten die hun producten en diensten nader onder de aandacht brachten. De pers is gevraagd om hieruit per beurs twee innovaties te selecteren. Deze krijgen speciale aandacht op de beurzen en het event. De uitslag wordt later bekend gemaakt.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.