Ga naar hoofdinhoud

CIP-reinigbare dubbeldeks zeef van Kason

Kason presenteert een sanitaire dubbeldeks Vibroscreen. Deze trilzeef met een diameter van 1016 mm wordt aangedreven door een onbalansmotor en is voorzien van een Clean In Place (CIP)-systeem.

Overmaatse deeltjes worden op het bovenste zeefdek naar de zijkant getransporteerd en daar afgevoerd. Het overige materiaal komt op het onderste zeefdek terecht. Het materiaal met de juiste deeltjesgrootte stroomt over het onderste zeefdek naar centrale uitloop. De ondermaatse deeltjes vallen door het onderste zeefdek en worden aan de zijkant afgevoerd. Elk zeefframe is dankzij snelkoppelingen gemakkelijk toegankelijk. Een geïntegreerd Clean In Place-systeem (CIP) met strategisch geplaatste sproeinozzles zorgt ervoor dat de installatie kan worden gereinigd zonder deze te openen. De reiniging kan desgewenst ook met stoom worden uitgevoerd. De roestvaststalen Vibroscreen met gepolijste lasnaden voldoet aan de sanitaire richtlijnen van 3-A, FDA en BISSC.
De Vibroscreen is ook leverbaar in diameters van 460 tot 2540 mm. De capaciteit kan daarbij oplopen tot 70 ton/uur. Optioneel kan worden voorzien in een pneumatisch systeem om de zeefframes te heffen, zodat één medewerker de zeefdekken kan wisselen.

Zie ook Sanitaire tweedeks trilzeef

Kason wordt vertegenwoordigd door MATEC massagoed techniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.