Ga naar hoofdinhoud

Co-CEO’s voor Gpi Group

Fred Boere (l) en Arno Rodenburg CEO's Gpi Group

Fred Boere (CEO) en Arno Rodenburg (voormalig COO) gaan verder als co-CEO’s van Gpi Group. Het duale leiderschap van het tankbouwbedrijf is geworteld in een decennialange samenwerking.

Fred Boere begon 25 jaar geleden als zesde medewerker in de functie van meewerkend voorman. In de loop van de tijd klom hij op tot bedrijfsleider, technisch directeur en uiteindelijk algemeen directeur. Sinds 2009 is Fred Boere, als CEO, mede-eigenaar en aandeelhouder van Gpi.
Arno Rodenburg werkt al meer dan twintig jaar bij Gpi en groeide van lasser door naar voorman/werkplaats-chef, productiemanager en operationeel technisch directeur. In 2012 werd Arno Rodenburg, als COO, mede-eigenaar en aandeelhouder. Binnen de directie blijft de nadruk van Fred Boere liggen op financiën en IT en van Arno Rodenburg op de operatie.

Gpi Group

In 2020 zijn de verschillende werkmaatschappijen van de onderneming los komen te staan onder de Gpi Group, met elk een directeur voor de dagelijkse sturing; Gpi Tanks, Gpi Tanks XL, Gpi De Gouwe Process Equipment, Gpi Pharma, Tank Design Software en de eigen beitserij BMN.
Gpi Group is gespecialiseerd in engineering, productie en installatie van roestvaststalen proces- en opslagtanks tot 15.000 m3. Met ruim 300 medewerkers opereert het bedrijf met kantoren in Nederland, Polen, Duitsland en India en met meerdere productielocaties in Nederland en Polen.

Bedrijfsgegevens Gpi De Gouwe

Zie ook Gpi procesapparatuur voor chocoladefabriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.