Ga naar hoofdinhoud

Convenant Buisman en Belastingdienst

Buisman Warehousing in Zwolle heeft een convenant ‘Horizontaal Toezicht’ gesloten met de Belastingdienst MGO/ZGO en de Belastingdienst Douane.

Tevens heeft Buisman Warehousing het AEO (Authorised Economic Operator) certificaat ontvangen. Het individueel convenant behelst een nieuwe wijze van samenwerking die uitgaat van het vooraf overleggen met elkaar indien belangrijke fiscale en/of douane kwesties lijken te gaan spelen. Het convenant betekent voor Buisman een aanzienlijke administratieve lastenverlichting. Buisman Warehousing levert behalve opslag en transport ook meng- en verpakkingsdiensten voor poedervormige producten, waaronder kindervoeding voor private label-merken. De producten kunnen worden aan- en afgevoerd in bulk, bigbags, zakgoed of sachets.

Afb. Ondertekening convenant met Belastingdienst en Douane, links Bernd Roosing (plaatsvervangend directeur Belastingdienst) en rechts Haiko Oosterveld (plaatsvervangend directeur Douane). In het midden André Buisman (directeur eigenaar Buisman Warehousing).
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.