Ga naar hoofdinhoud

Dosco 25 jaar toeleverancier Cebo

Dosco Sales & Engineering is al 25 jaar vaste toeleverancier van Cebo Holland. Cebo produceert onder andere boorvloeistoffen. Dosco levert het bedrijf sinds jaar en dag drukdozen en Microcell weeginstallaties. Vorige week werd de 25-jarige samenwerking bezegeld met de levering van vier drukdozen voor een nieuwe mengsilo.

Cebo Holland in IJmuiden is gespecialiseerd in het malen en volgens klantenspecificatie mengen van industriële mineralen en additieven voor de olie- en gasboringsindustrie. Andere producten van Cebo zijn steunvloeistoffen voor de bouw van diepwanden en bindmiddelen voor de productie van ijzerertspellets.
"Voor een snelle, klantspecifieke levering is niet alleen een efficiënte en 100% betrouwbare logistiek van essentieel belang, maar ook een feilloze weging van componenten", aldus Henk Zweeren, supervisor electrical department van Cebo. "Vaak kiezen we dan voor Dosco. Omdat we dan verzekerd zijn van producten die compleet en direct gebruiksklaar zijn."
Voor Johan Dermout van Dosco is Cebo een bijzondere klant: "Het was namelijk de eerste klant die ik namens Dosco bezocht. Dat werd de basis voor een partnership waarbij we gevraagd en ongevraagd met Cebo meedenken.”

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.