Ga naar hoofdinhoud

Eisma neemt logistiek-vakbladen over

Eisma Media Groep BV, uitgever van Vakblad Bulk, heeft de uitgeefactiviteiten van de cluster Logistiek van Basta Publishers in Doetinchem overgenomen.

Het gaat om drie print- en online uitgaven: Logistiek Totaal, vakblad voor managers in de interne logistiek, Verpakking Totaal, vakblad voor managers die binnen het logistieke proces verantwoordelijk zijn voor het verpakken van goederen, en Transport Totaal, vakblad voor managers die verantwoordelijk zijn voor het verzenden en vervoeren van goederen.
De logistiek cluster zal worden ondergebracht bij de werkmaatschappij Eisma Industrialmedia BV te Doetinchem waar onder andere de industrievakbladen Aandrijftechniek en Bulk en de mobiliteitvakbladen Truck & Transport Management en Bestelauto worden uitgegeven. Met de aankoop gaan vier medewerkers en de groep freelancers mee over.
Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Deze acquisitie is een complementaire versterking van onze industrie- en mobiliteit-portfolio. De titels zijn sterke merken gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen.”
Eisma Media Groep telt circa 150 medewerkers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.