Ga naar hoofdinhoud

Elaflex hygiënische farmacie-slangen

Elaflex presenteert een nieuwe generatie ‘Elapharm’ hygiënische farmacie-slangen die voldoen aan DIN 26055-3. Het gaat om een homogeen geconstrueerde, elastomeer slang die een kraag heeft zonder dode ruimtes.

Alle lagen van de Elapharm slang, inclusief de één mm dikke, volledig gladde Teflon binnenwand, zijn vast met elkaar verbonden en niet – zoals bij andere farma-slangen – los op elkaar gelegd. Deze opbouw zorgt voor een hoge weerstand tegen knikken, een goede onderdrukbestendigheid en een lange levensduur, terwijl toch de flexibiliteit behouden blijft. De slang is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo is er een elektrisch isolerende uitvoering; de EPH (blauw van buiten, wit van binnen). Ook zijn er twee elektrisch geleidende uitvoeringen; de EPH-OHM (zwart van buiten en binnen) en de EPH-OHM G (met lichtgrijze buitenlaag).
Alle versies voldoen aan de geldende FDA- en USP klasse VI-eisen. Om een deugdelijke verbinding te garanderen, zijn geperste koppelingen in alle gebruikelijke uitvoeringen leverbaar, zoals flenzen en klemmen volgens DIN 32676, 11864, 11853 en 11851. De slangen kunnen direct ‘vanaf de rol’ worden geleverd.
Elaflex wordt vertegenwoordigd door Walter Gondrom GmbH & Co. KG

Zie ook Gondrom-catalogus 2016 volledig vernieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.