Ga naar hoofdinhoud

Empack 2013 met drie speerpunten

Empack Gent

Tijdens Empack 2013 in Den Bosch zullen drie nieuwe aandachtsgebieden worden belicht: printen, labeling en duurzaamheid. Uit onderzoek onder Empack-bezoekers blijkt dat deze thema’s aan belang winnen. De aandachtsgebieden worden op de markt gezet als printPACK, labelTECH en ecoPACK.

printPACK zal ruimte bieden aan leveranciers van printmachines, – inkten, software en andere producten op het gebied van ‘print for packaging’.

labelTECH gaat over codering, etiketten en etiketteringsystemen en biedt speciale aandacht voor leveranciers op dit vakgebied. Ook zullen in samenwerking met brancheverenigingen initiatieven worden ontplooid in het labelTheater. Alexander Watson Associates, specialist in market research en conferenties op het gebied van verpakkingen, labeling en decoratie technieken, zal een seminar geven over Labeling & Package Decorating Technologies.

ecoPACK richt zich op de groeiende markt voor duurzame-, biologisch afbreekbare- of ecologisch verantwoorde verpakkingen. Het aanbod duurzame verpakkingen wordt overzichtelijk in kaart gebracht in de ecoPACK Lounge. EMPACK 2013 vindt plaats op 27 en 28 maart 2013 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het expositieprogramma omvat onder meer verpakkingen & verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, controle- & inspectiesystemen en verpakkingsdiensten.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.